HOSTED OFFICE.
Uw bedrijf in de cloud.

Werken in de cloud biedt tal van voordelen. Het maakt thuiswerken en coördinatie tussen verschillende kantoren een stuk eenvoudiger!

CONTACT

CONTINUÏTEIT.

Met HOSTED OFFICE bieden we u een bedrijfszekere cloudoplossing aan.

Onze diensten zorgen voor het beheer, de updates, beveiliging en uiteraard de nodige rekenkracht.

Uw oude PC’s vervangen we door onderhoudsvrije en geruisloze Thin clients. Deze bevatten geen harde schijf en dus ook geen gevoelige data (GDPR).

Zo kan u kan zich meer focussen op de kerntaken in uw onderneming en heeft u meer controle over uw IT-budget.

“Thuiswerken, een meerwaarde
voor uw bedrijf en werknemers”

VEILIG & BEDRIJFSZEKER.

FLEXIBEL & OPTIMAAL.

MIGRATIE NAAR DE CLOUD.

Als geen ander beseffen we het belang van een goed migratieplan bij de overstap naar uw virtuele omgeving.

Bij Nuvio begeleiden we u gedurende het hele proces:

  • Inventarisatie huidige situatie.

  • Uiteenzetting verschillen huidige en nieuwe omgeving.

  • Oplossen verschillen en implementeren.

  • Uitvoeren migratie en testen nieuwe omgeving.

  • Ontmantelen oude omgeving (opzeg oude contracten en licenties)

FAQ.

Wij voorzien steeds een internetaansluiting via twee providers bij u op kantoor. De kans dat beide lijnen uitvallen is dan zeer klein. Wanneer dit toch gebeurt, kan u alsnog vanuit een andere locatie werken. Denk maar aan uw internetlijn thuis of een mobiele 4G verbinding. De kans dat er een stroompanne in uw kantoor plaatsvindt, is ondertussen veel groter.

Wij hebben nog nooit een situatie gehad waarbij we het niet aan de praat hebben gekregen. Bij elke migratie overlopen we welke applicaties u wenst te gebruiken in de nieuwe omgeving. In sommige gevallen is het wellicht opportuun om uw “oude applicatie” te upgraden zodat deze terug met de tijd mee is.

Onze systemen worden 24/7 gemonitord. Uw data zal dus zeker zo veilig staan als in uw eigen bedrijfsomgeving. Thuisgebruikers dienen zich met een tweedelige authenticatie aan te melden: via een code op hun GSM én  hun wachtwoord.

Uw gegevens en applicaties worden opgeslagen in Belgische datacenters. Voor Nederlandse klanten is dit op Nederlands grondgebied.

Dankzij de jaren ervaring die Nuvio ondertussen heeft met cloudoplossingen, gebeurt de overschakeling op het ritme van uw onderneming en haar werknemers. Het komt erop neer dat u vandaag stopt met werken in uw huidige, lokale infrastructuur en de dag nadien gewoon verder werkt in uw nieuwe, virtuele omgeving.

Interesse of vragen?
Neem contact op met ons.

CONTACT